VIA | VERKIEZING
362
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-362,bridge-core-3.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.11.0,qode-theme-mcpherson's,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

VERKIEZING

Verkiezing

Beste Procesadvocaat en Meest Talentvolle Procesadvocaat van 2020

Het nieuwe verkiezingsseizoen is geopend…
Woensdag 15 april 2021 zal naast het VIA Procesrechtdiner ook in het teken staan van de prijsuitreiking van de tweede editie van de Verkiezing van de Beste Procesadvocaat en de Meest Talentvolle Procesadvocaat van Nederland!

Wie zal dit jaar Willem Heemskerk en Brigitta Jakic opvolgen?
Na de online nominatieronde heeft de vakjury onder leiding van prof. mr. Toon (A.I.M.) van Mierlo de shortlist samengesteld van in totaal 15 genomineerden. Dit zijn de (civielrechtelijke) procesadvocaten die meedingen naar deze felbegeerde titels.

De verkiezingen voor de Beste Procesadvocaat en Meest Talentvolle Procesadvocaat wordt voor nu tot aan 6 weken voor de nieuwe datum bevroren. Ook zullen de deelnemers aan het VIA Procesrechtdiner op 15 april 2021 bij registratie gevraagd worden hun stem uit te brengen.
In elke categorie zal vervolgens de procesadvocaat die in totaliteit de meeste stemmen heeft verzameld op woensdag 15 april 2021 – tijdens het VIA Procesrechtdiner – als winnaar gehuldigd worden. Wij hopen van harte dat u hierbij aanwezig kunt zijn.

De GENOMINEERDEN voor 2020 in de categorie – de Beste Procesadvocaat van Nederland zijn – op alfabetische volgorde:

· Matthijs Ariëns (Köster Advocaten)
· Paul van den Berg (Lean Lawyers)
· Jan de Bie Leuveling Tjeenk (De Brauw Blackstone Westbroek)
· Yvette Borrius (Florent)
· Dirk Knottenbelt (Houthoff)
· Jeroen Kortmann (Stibbe)
· Frederik van Nouhuys (Straatman Koster)
· Koen Rutten (Wijn & Stael)
· Brechje van der Velden (Allen & Overy)

De GENOMINEERDEN voor 2020 in de categorie – de Meest Talentvolle Procesadvocaat van Nederland zijn – op alfabetische volgorde

· Liselot Bosman (Wieringa Advocaten)
· Sharona Heeroma (Pels Rijcken)
· Freek Roosmale Nepveu (Holla)
· Marit Vink (NautaDutilh)
· Simone Zwartenkot (DLA Piper)

Stemt u ook mee?

 

Uitslag Verkiezingen – november 2018

Willem Heemskerk (Pels Rijcken) en Brigitta Jakic (CMS) zijn tijdens het VIA Lustrumcongres gekroond tot respectievelijk Beste Procesadvocaat en Meest Talentvolle Procesadvocaat van Nederland.